SPL 2 míří do amerických kin + můj lehce retardovaný souhrn UPDATE: USA trailer

SPL 2 movie poster gsc malaysia

Minulý týden mi kamarád během rozhovoru položil vlastně vcelku zajímavou otázku. Zeptal se mě: „Ty, je teď nějakej dobrej film s Tonym Jaa?“ Jelikož mi v tu chvíli hlavou proběhl fakt, že Tony momentálně nastoupil cestu přicmrndávače Hollywoodu, tak jsem kamaráda odkázal do momentálního království akčního filmu, Indonésie, a dál se o to nějak nestaral.
Teprve až s dnešním oznámením příchodu jednoho asijského akčního fláku do amerických kin mi došlo, že jedna jeho filmová spolupráce mimo rodné Thajsko přece jen nějaké ty sladké plody poctivé dřiny přinesla. Tím snímkem je film SPL 2: A Time for Consequences, pokračování, troufám si říct, už klasického snímku SPL (2005, r. Wilson Yip). No, a já tím pádem dostávám šanci shrnout informace o tomto filmu i zde, na svých stránkách.
Takže pěkně popořadě:
Wilson Yip, režisér prvního dílu se v případě pokračování přesunul na pozici producenta a své místo přenechal Cheang Pou-Soiovi, který se podle mého s kvalitou svých filmů vydává zlatou střední cestou.
Ani obsazení hl. role nezůstalo stejné a místo Donnieho Yena dostaneme v podstatě náhradu dvojitou ve složení Wu Jing a už v úvodu zmíněný Tony Jaa.
Zápornou stranu barikády nám tentokrát zastoupí Louis Koo a Max Zhang (pan Zhang teď chvíli bude hrát asi ve všem, co? 😀 )
Choreografii našim bijcům zajistil Nicky Li, co už se slušně předvedl ve Wu Jingově Legendary Assassinovi
O ději nevydám ani hlásku, ani ne tak z důvodu, že bych nerad spoiloval (to už bych teď snad ani nemohl, ale spíš z důvodu, že jsem film ještě pořád neviděl. No, moc nekoukej, ty tam u toho monitoru. Je sucho a já druhýmu SPL věřím, takže tak! 😀

Jo, a abych nezapomenul, Well Go USA film vypouští 13. května 😀

Závěrem už jen trailer, jak už jste asi zvyklí 🙂

A ať to máme komplet, tak tady trailer přímo pro uvedení filmu v USA 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *