Teď už to vyjde? UPDATE: Trailer v plné délce

headshot_900

V r. 2015 se dvojice indonéských filmařů nazývající se The Mo Brothers rozhodla, že natočí temný akční thriller s názvem The Night Comes for Us a do hlavní role chtěli obsadit Joe Taslima, který spolukopal s Iko Uwaisem v prvním The Raid. To jediné, co z tohoto projektu nakonec bylo vidět, byl pouze a jen plakát k filmu. Fanoušci tento výsledek přijímali s těžkým srdcem. Záblesk naděje se objevil až na začátku r. 2016, kdy se objevil film Headshot, u kterého bylo po chvíli potvrzeno, že jde o omluvu za zrušený projekt, jen s tím vtipným rozdílem, že tentokrát do hlavní role obsadili právě Ika Uwaise. I tento projekt byl s propagací notně na štíru (pár fotek z natáčení, plakáty jednotlivých postav a plakát k filmu) To u mě způsobilo značnou obavu o to, jak to s tímhle projektem dopadne.
Mé obavy se podařilo rozptýlit teprve až s vydáním teaser traileru u příležitosti uvedení filmu na mezinárodním filmvém festivalu v Torontu.
No, a já jsem nadšen natolik, že se i o ten teaser potřebuju podělit.
Jsem zvědav na komentáře 😉

UPDATE: To se takhle večer v tom počínajícím podzimním marasmu dotlačíte domů z fitka a co na vás na YouTube nevykoukne. Celej trailer na indonéskou cestu za chybějícími vzpomínkami jednoho velmi ohebného mladého muže. A co že v něm dostaneme? Delší verze záběrů již viděných, něco málo záběrů nových, potvrzení, že film bude sázet i na kvalitní atmosféru a hlavně zjištění, že zásadní roli v tomhle kolotoči násilí bude hrát milá mladá žena. Takže za mě ano. A co za vás? Šup s snázorem do komentu 😉

2 thoughts on “Teď už to vyjde? UPDATE: Trailer v plné délce

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *