Trailer: V „Saving Mr. Wu“ Andy Lau zemře!

Saving_Mr_Wu_poster

Ding Sheng, režisér Little Big Soldier a nevýrazného, přesto vysoce výdělečného Police Story 2013 (v USA znamého jako Police Story: Lockdown) , vyměňuje Jackieho Chana za Andyho Laua in Saving Mr. Wu, thrilleru o únosu založeném na skutečných událostech, které se odehrály v Pekingu.

Bohatého pana Wu (Andy Lau) si vyhlédne gang falešných policistů a dřív, než si uvědomí, co se děje, je unesen. Liu Ye chce zachránit situaci, zatímco Wang Qianyuan je hlavní padouch. Objeví se i Lam Suet Wu Ru Ruofu.

Tady je oficiální obsah:

Pan Wu (Filmová hvězda Andy Lau) je v Pekingu unesen Zhang Huou (Wang Qianyuan) and jeho třemi komplici převlečenými za policisty a požadujícími výkupné 3 milliony RMB. V následujících 20 hodinách čínští detektivové vedení Xingem (Liu Ye) rychle vytvoří operační skupinu a pročešou město. Čas hraje hlavní roli, jelikož pan Wu bude v 9h večer zabit bez ohledu na to, zda se peníze seženou nebo ne. Policii dopadne Huu samotného a mezi Huou a vyslýchajícími policisty dochází k nebezpečnému psychologickému zúčtování. Jak se kvapem blíží termín, detektivové a věznitelé se střetávají v dramatickém souboji, který diváky přiková k sedačkám.

Upoutávka níže slibuje spoustu akce a souboj mozků, ale můžete si vsadit i na to, že vás čeká spousta moralizování o tom, že každý dostane, co si zaslouží. Pokud to Ding vyváží, mohla by to být zábavá.

Saving Mr. Wu dorazí do kin v Hong Kongu 8. října.

One thought on “Trailer: V „Saving Mr. Wu“ Andy Lau zemře!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *